Tanács

2021 Tour de France élő közvetítés: hogyan nézheti meg Mark Cavendish és a Champs-Élysées célját online

A 2021-es Tour de France utolsó szakaszában a szlovén Tadej Pogacar a második általános osztályozási győzelmét aratja, de a mai nap igazi izgalma Mark Cavendish esélye, hogy megdöntse Eddy Merckx szakaszgyőzelmi rekordját. A 21. szakasz 15:15-kor kezdődik BST és 108,4 km-t utazik Chatou-tól a Champs-Elysees-ig . Az Egyesült Királyságban élő nézők megtehetik nézd meg ingyen ITV4 . Olvasson tovább, és megtudja, hogyan szerezhet ingyenes Tour de France élő közvetítést a világ bármely pontjáról.



Tour de France ingyenes élő közvetítés

Dátum: 2021. június 26-július 18

Befejez: Champs-Elysees, Párizs, Franciaország





Ingyenes közvetítés: ITV4 (élő közvetítés)

Nézze bárhol: Próbálja ki ExpressVPN kockázatmentes

Amerikai stream: Páva (7 napos ingyenes próbaverzió)

OFF stream: SBS (ingyenes)

CAN stream: FloBikes (12,50 USD/hó)



A Tour de France 108. versenye néhány veszélyes felhalmozással kezdődött, amivel a versenyből korán visszavonuló Primoz Roglics is kikapott. A regnáló bajnok Tadej Pogačar halottnak tűnik, hogy megvédje a koronáját. Vessen egy pillantást a teljesre Tour de France útvonaltérkép .

A szlovén Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) mindig is kedvence volt a tavalyi Tour utolsó versenyszakaszában megszerzett címének megvédésében. A múltkor Pogačar sokkolta a szintén szlovén Primoz Rogličot (Jumbo-Visma) a Stage 20 egyéni időmérő edzésével és a sárga trikó felöltésével Párizsba.

Idén Pogačarnak kemény verseny volt az Ineos Grenadiers ellen. A 2021-es Giro d'Italia győztese, Egan Bernal kizárhatta volna magát a Tour de France-on, de a korábbi Tour de France-bajnok, Geraint Thomas félelmetes formában volt, akárcsak Richard Carapaz gránátos.

Komoly támadást láthattunk Julian Alaphilippe-től (Deceuninck–QuickStep), aki két korábbi Touron, majd 2021-ben is megnyerte a híres sárga trikót. A Team Arkéa-Samsic, a B&B Hotels p/b KTM és a Total Direct Énergie az idei év helyettesítője. belépők.

Készen áll arra, hogy megnézze, amint Pogačar zsinórban kettőt teljesít a 2021-es Tour de France utolsó napján? Allez! Függetlenül attól, hogy az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában vagy Európában tartózkodik, ez az útmutató tájékoztatja a TV-csatornát az élő eseményekről, arról, hogyan közvetítheti élőben a Tour de France-ot online, és még azt is, hogyan érheti el a legfontosabb eseményeket. .

Győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan nézheti meg a Tour de France 21. szakaszának ingyenes élő közvetítését a világ bármely pontjáról.

Tour de France ingyenes élő közvetítés

(Kép jóváírása: Le Tour / Pauline Ballet)

A brit tévéengedéllyel rendelkezők élőben közvetíthetik a Tour de France-t ITV4 egy fillér fizetése nélkül.

Az Egyesült Királyságon kívül fog tartózkodni a turné alatt? Az Egyesült Királyság állampolgárai, akik külföldről próbálnak nézni, megtehetik használjon VPN-t bárhonnan nézheti az ITV4-et , földrajzilag letiltás nélkül.

Ajánljuk ExpressVPN mivel kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

A turné ingyenes online élőben is látható lesz Európa néhány legnagyobb műsorszolgáltatóján, köztük Rai Sport Olaszországban, Franciaország Sport Franciaországban, valamint és RTBF Belgiumban.

Az Eurosport jóvoltából a Tour de France napi eseményeit megtalálja a YouTube-on.

Nézze meg a Tour de France-t külföldről ingyenesen VPN segítségével

Még ha előfizetett is a megfelelő Tour de France jogtulajdonosokra, nem fog tudni hozzáférni a saját országán kívül. A szolgáltatás az Ön IP-címe alapján tudni fogja az Ön tartózkodási helyét, és automatikusan blokkolja a hozzáférést.

A virtuális magánhálózat (VPN) segít megkerülni ezt az akadályt. A VPN privát kapcsolatot hoz létre az eszköz és az internet között, így az Ön által használt szerverek és szolgáltatások nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinál. Az összes oda-vissza áthaladó információ teljesen titkosított.

Sok VPN-szolgáltató létezik, de néhány megbízhatóbb és biztonságosabb, mint mások. Általában olyan fizetős szolgáltatást javasolunk, mint pl ExpressVPN amely 100 százalékban kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ha az első 30 napon belül nem elégedett a szolgáltatással, akkor szankciók nélkül lemondhatja.

Próbálja ki az ExpressVPN-t kockázatmentesen 30 napig

Próbálja ki az ExpressVPN-t kockázatmentesen 30 napig
Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál VPN-szolgáltatásához. Használhatja mobiltelefonon, táblagépen, laptopon, TV-n, játékkonzolon és még sok más megtekintésére. A hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálat és három hónap ingyenes, ha regisztrál. Próbálja ki – meg fog lepődni, milyen egyszerű.

Tekintse meg az ajánlatot

Hogyan nézhetjük meg a Tour de France-ot az Egyesült Királyságban

(Kép jóváírása: Tour de France / ASO Pauline Ballet)

Az ITV4 élőben közvetíti a Tour de France-t, valamint az egyes szakaszok napi csúcspontjait. A tévéengedéllyel rendelkezők nézhetik vagy streamelhetik ITV4 ingyen.

Szívesebben néznéd hirdetések nélkül? A Tour de France reklámmentes élő közvetítése az esemény alatt az Eurosport.co.uk oldalon és az Eurosport alkalmazásban (iOS/Android) fut majd. Előfizetési költségek 6,99 GBP havonta vagy 39,99 GBP évente .

Eurosport Player éves bérlet

Eurosport Player éves bérlet 83,88 GBP 39,99 GBP
Vásároljon 12 hónapos Eurosport Player-előfizetést, és finom 43,89 GBP-t spórolhat meg. A bérlet egy évnyi Eurosportot tartalmaz HD minőségben, valamint igény szerinti videót, többkamerás nézetet és még sok mást.

sony vevő str-dn1080
Tekintse meg az ajánlatot

Egy másik lehetőség az Amazon Prime előfizetés és iratkozzon fel az ingyenes 7 napos Eurosport próbaverzióra . A próbaidőszak lejárta után a szokásos havi 6,99 GBP áron fizethet elő.

A megrögzött kerékpáros rajongóknak meg kell próbálniuk GCN + (csak mobil), amely élő Tour közvetítést biztosít, valamint hozzáférést biztosít a valaha készült legjobb kerékpáros dokumentumfilmekhez. Évente 39,99 GBP.

Hogyan nézhetjük meg a Tour de France-ot az Egyesült Államokban

(Kép jóváírása: The Tour / Alex Broadway)

A 108. Tour de France-t élőben közvetíti az NBC Sports és Páva .

A Peacock mindössze 4,99 dollárba kerül havonta (vagy 9,99 dollárba korlátozott hirdetésekkel), és több ezer filmet, tévéműsort, gyerekeknek szóló tartalmat és egyéb élő sportokat tartalmaz. Az új felhasználók 7 napos ingyenes próbaverziót kapnak.

Távol az Államoktól? Egyszerűen használjon VPN-t hogy elérje a Peacock-ot a világ bármely pontjáról, anélkül, hogy blokkolnák. Ajánljuk ExpressVPN mivel kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Tour de France ingyenes élő közvetítés: Peacock 7 napos ingyenes próbaverzió

Tour de France ingyenes élő közvetítés: Peacock 7 napos ingyenes próbaverzió
Regisztráljon a Peacock TV-re havi 4,99 dollártól, és az első hét napot ingyen kapja meg. A hozzáférés magában foglalja a Tour de France lefedettségét, valamint több ezer filmet és dobozkészletet az NBC univerzumból. Nincs kapcsolat. Bármikor lemondhatja.

Tekintse meg az ajánlatot

Hogyan nézhető a Tour de France Franciaországban, Olaszországban és Belgiumban

A turné élőben és ingyenesen lesz látható Európa néhány legnagyobb műsorszolgáltatóján, köztük Rai Sport Olaszországban, Franciaország Sport Franciaországban és RTBF Belgiumban.

Hogyan nézhető a Tour de France Kanadában

FloBikes, egy kerékpáros streameknek szentelt platform, élőben közvetíti a Tour de France-t Kanadában. Egy FloBikes Feliratkozás havi 12,50 dollártól vagy évi 150 dollártól kezdve, és magában foglalja a Tour, a Giro d'Italia és más fontos UCI eseményeket.

Hogyan nézhetjük meg a Tour de France-ot Ausztráliában

Az ausztrálok élőben nézhetik a Tour minden szakaszát SBS és az SBS Viceland csatornákon, vagy nézzen egy ingyenes élő közvetítést ezen keresztül SBS On Demand .

Az országból? Ragadjon meg egy VPN-t, és nézze meg az SBS-t online, bárhonnan, anélkül, hogy blokkolna. Azt javasoljuk ExpressVPN mivel kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Tour de France 2021 szakaszai és dátumai

(Kép jóváírása: The Tour / Alex Broadway)

1. szakasz
Június 26-án, szombaton 12:10-kor CEST, 11:10-kor BST, 6:10-kor ET

2. szakasz
Június 27., vasárnap 13:10 CEST, 12:10 BST, 7:10 ET

3. szakasz
Június 28-án, hétfőn 13:10-kor CEST, 12:10-kor BST, 7:10-kor ET

4. szakasz
Június 29., kedd, 13:25 CEST, 12:25 BST, 7:25 ET

Stage 5 (ITT)
Június 30-án, szerdán 12:15 CEST, 11:15 BST, 6:15 ET

6. szakasz
Július 1., csütörtök, 13:55 CEST, 12:55 BST, 7:55 ET

7. szakasz
Július 2-án, pénteken 11:00 CEST, 10:00 BST, 5:00 ET

8. szakasz
Július 3-án, szombaton 13:10-kor CEST, 12:10-kor BST, 7:10-kor ET

9. szakasz
Július 4-én, vasárnap 13:00 CEST, 12:00 BST, 7:00 ET

Pihenés
Hétfő, július 5

10. szakasz
Július 6., kedd, 13:05 CEST, 12:05 BST, 7:05 ET

11. szakasz
Július 7-én, szerdán 12:00 CEST, 11:00 BST, 6:00 ET

12. szakasz
Július 8-án, csütörtökön 12:00 CEST, 11:00 BST, 6:00 ET

13. szakasz
Július 9-én, pénteken 12:05 CEST, 11:05 BST, 6:05 ET

14. szakasz
Július 10., szombat, 12:25 CEST, 11:25 BST, 6:25 ET

15. szakasz
Július 11., vasárnap 12.20 CEST, 11.20 BST, 6.20 ET

Pihenés
Hétfő, július 12

16. szakasz
Július 13., kedd, 13:05 CEST, 12:05 BST, 7:05 ET

17. szakasz
Július 14-én, szerdán 11:55 CEST, 10:55 BST, 5:55 ET

samsung neo qled 4k áttekintés

18. szakasz
Július 15., csütörtök, 13:35 CEST, 12:35 BST, 7:35 ET

19. szakasz
Július 16-án, pénteken 12:20-kor CEST, 11:20-kor BST, 6:20-kor ET

Stage 20 (ITT)
Július 17., szombat, 13:05 CEST, 12:05 BST, 7:05 ET

21. szakasz
Július 18., vasárnap 16:15 CEST, 15:15 BST, 10:15 ET

Napjaink legjobb NordVPN, ExpressVPN és IPVanish ajánlatai NordVPN 2 év Olvassa el a teljes értékelést Express VPN 12 hónap Olvassa el a teljes értékelést IPVanish 2 év Olvassa el a teljes értékelést NordVPN 1 év Olvassa el a teljes értékelést Árazás24 hónap 3,29 USD/hó Kilátás nál nél NordVPN 12 hónap 6,67 USD/hó Kilátás nál nél Express VPN 24 hónap 2,92 USD/hó Kilátás nál nél IPVanish 12 hónap 4,92 USD/hó Kilátás nál nél NordVPN Legjobb számáraA lehetőségek egyensúlya és a könnyű használat Minden – az 1. legjobb VPN Torrentezés és P2P forgalom A lehetőségek egyensúlya és a könnyű használatKompatibilis eszközök ios Linux ablakok Android ios Linux ablakok Xbox PSN Android ios PSN ablakok Xbox Android ios Linux ablakok TwitterDolgozni valakivel Netflix Youtube Facebook Twitter Netflix iPlayer Youtube Facebook Twitter Netflix iPlayer Youtube Facebook Twitter Netflix Youtube egy egyHelyek száma55 160 60 55Egyidejű kapcsolatok6 5 5 6Korlátlan sávszélesség N/A egy egy egyP2p forgalom N/A egy 0 Közepes szállításLetöltésLemez LetöltésLemez LetöltésLemez LetöltésLemezFeltételFelújítottÚj FelújítottÚj FelújítottÚj FelújítottÚjPróbaidő